SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut un kamikaze contra direcció amb un quilo de 'maria'

Un veí d’Alfarràs que va fugir de la Guàrdia Civil a l’A-22

Els tres paquets de marihuana decomissats a Osca.

Els tres paquets de marihuana decomissats a Osca.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana d’Osca va arrestar dilluns al matí un veí d’Alfarràs que va fugir a l’autovia A-22 i que va circular 70 quilòmetres de forma temerària amb un quilo de marihuana al maleter. Els fets van ocórrer pocs minuts després de dos quarts d’una del matí, quan agents de Tamarit de Llitera, Montsó i Barbastre van rebre l’avís d’un vehicle que circulava per l’A-22 i que suposadament portaria a l’interior substàncies estupefaents.

Una vegada identificat el turisme i a l’intentar donar-li l’alto, va fugir a gran velocitat i va circular en direcció contrària per l’autovia fins a en tres ocasions, la qual cosa va provocar el desconcert de diversos conductors que van informar les forces de seguretat de la circulació temerària. En el punt quilomètric 89, les patrulles de la Guàrdia Civil van aconseguir que el conductor aturés la marxa i, després de l’escorcoll del vehicle, van localitzar tres paquets de plàstic que contenien poc més d’un quilo de marihuana processada.

El detingut és un home de 37 anys i veí d’Alfarràs, al qual se li va imputar un delicte contra la seguretat viària i un altre contra la salut pública. En aquest sentit, val a destacar que ja tenia antecedents policials, ja que el mes de juny passat va ser detingut a Saragossa per transportar dos quilos de la mateixa droga. Després dels fets, el detingut va passar a disposició del Jutjat d’Osca, que en va decretar la posada en llibertat amb càrrecs.

Val a recordar que els Mossos d’Esquadra van arrestar aquest dimecres vuit membres d’un clan familiar de la mateixa localitat del Segrià que conreava marihuana en finques de panís. Es van decomissar més de seixanta quilos de cabdells valorats en prop de 100.000 euros, en la que seria una de les operacions policials més importants contra el tràfic d’aquesta droga a Lleida.

Els sospitosos conreaven les plantes en camps de panís i gira-sol de diferents punts de la comarca d’amagat dels agricultors. També a Alàs i Cerc, a l’Alt Urgell, agents de la Guàrdia Civil van decomissar vuit plantes de maria.

tracking