SEGRE

ESQUÍ NOVA TEMPORADA

Baqueira estrenarà 5 pistes i guanyarà 100 metres de cota

L’estació arriba aquest any als 2.610 metres || Construeix un nou teleesquí i ja compta amb 2.273 hectàrees de domini esquiable

Imatge d’arxiu de l’estació d’esquí de Baqueira Beret.

Imatge d’arxiu de l’estació d’esquí de Baqueira Beret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Baqueira Beret ha introduït diverses millores per a la nova temporada 2018-2019, entre les quals la instal·lació del teleesquí del Cap de Baciver que permetrà que l’estació estreni aquest any tretze nous quilòmetres esquiables (passant dels 152 de la temporada anterior als 165 actuals) amb cinc noves pistes, totes roges, i comptant els cinc quilòmetres d’itineraris fora pista. Així mateix, el nombre de pistes senyalitzades creix fins a les 111. Amb el nou teleesquí l’estació guanya també cent metres de desnivell, de manera que arriba al seu punt més alt als 2.610 metres del Cap de Baciver i oferirà uns descensos de més de 1.100 metres fins a la base. De les cinc noves pistes, destaca la de Baciver amb 405 metres de desnivell, una longitud de dos quilòmetres i un pendent del 19 per cent. Amb aquesta ampliació, Baqueira arriba a les 2.273 hectàrees de domini esquiable. Per a la preparació de les pistes s’han comprat dos màquines d’última generació, una de les quals per a pistes amb fort pendent. Respecte a la producció de neu, s’han instal·lat dos innivadors de baixa pressió a l’Snowpark de Beret Era Marmota per assegurar la neu en els principals mòduls d’aquesta zona de freestyle.

D’altra banda, FGC va renovar ahir l’acord amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern per impulsar els esports de neu a Espot i Port Ainé.

tracking