SEGRE

Reconeix haver-se quedat 60.000 € de la botiga en la qual treballava

Una veïna de Solsona accepta una pena de dos anys de presó

Vista general de l’entrada de l’Audiència de Lleida, als jutjats del Canyeret.

Vista general de l’entrada de l’Audiència de Lleida, als jutjats del Canyeret.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Solsona, M.S.B.S., ha acceptat una condemna de dos anys de presó després de reconèixer que s’havia apropiat indegudament 60.000 euros de l’empresa per a la qual treballava i que té dos establiments, un estanc de tabac i una botiga de joguines. La dona serà condemnada aquest dimecres per l’Audiència de Lleida en un judici per conformitat després de l’acord al qual han arribat Fiscalia, acusació particular i defensa.

D’aquesta forma, es considera provat que l’acusada “va sostreure de les caixes dels dos establiments diverses quantitats de diners, en ocasions procedents de vendes al comptat que no comptabilitzava, en d’altres simulant devolucions de productes adquirits per clients”, des de l’any 2013 fins a principis de març del 2016. En altres ocasions, la dona, coincidint amb la campanya comercial de Nadal, “s’emportava joguets i altres objectes de les botigues sense abonar-ne l’import”. Tanmateix, altres empleades van començar a sospitar de l’acusada, persona de màxima confiança del propietari, i ho van comentar amb els seus superiors, que van poder comprovar com la dona es va quedar diners de les vendes en almenys 13 ocasions. D’aquesta forma, entre l’1 de gener del 2013 i el 29 de febrer del 2016 es va apropiar 60.000 euros. Després va causar baixa. La dona ja ha tornat 50.000 euros.

Dos anys de presó

D’aquesta forma, se li imposarà una condemna de dos anys de presó per un delicte continuat d’apropiació indeguda amb l’atenuant molt qualificat de reparació del mal. Inicialment la Fiscalia sol·licitava una condemna de tres anys de presó i una indemnització de 100.000 euros.

tracking