SEGRE
Josep Sopena Guasch, aquest dilluns a l'Audiència de Lleida.

Comença el judici pel crim d'AlfarràsA. Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí ha començat a l’Audiència Lleida el judici, per jurat popular, contra Josep Sopena Guasch, el veí d'Alfarràs de 36 anys que el 19 de maig de l’any 2016 va confessar haver assassinat un home de 56 anys, Aquilino Rubio, i va ferir greument la filla d’aquest, de 35. La Fiscalia sol·licita una condemna a 34 anys d’internament psiquiàtric “per al tractament mèdic en un centre adequat a l’esquizofrènia paranoide que pateix”. En canvi, l’acusació particular, a càrrec del lletrat Xavier Prats, sol·licita que sigui condemnat a 39 anys i 11 mesos de presó pels delictes d’assassinat i temptativa d’assassinat.

Per la seua part, la defensa demana l’absolució per la eximent completa d’anomalia o alteració psíquica i que sigui ingressat durant sis anys en un psiquiàtric no penitenciari.

El crim va tenir lloc quan Sopena va acudir l’habitatge, va trucar a la porta, i sense mediar paraula, va començar a acoltellar l’home que li va obrir. La seua filla va sentir els crits i, en acudir a veure què passava, també va ser atacada.

tracking