SEGRE

EDUCACIÓ EQUIPAMENTS

Obliguen a licitar de nou l'escola El Vinyet de Solsona

El Tribunal de Contractes accepta un recurs contra el concurs

Els terrenys on hi haurà l’escola a la Cabana del Màrtir.

Els terrenys on hi haurà l’escola a la Cabana del Màrtir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova demora per a les obres de l’escola El Vinyet de Solsona. El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha estimat parcialment el recurs presentat pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya i l’Associació Catalana d’Empreses Contructores d’Obres Públiques contra el plec de clàusules de licitació d’Infraestructures de la Generalitat i alguns criteris d’adjudicació.

Segons la conselleria d’Educació s’haurà de tornar a licitar i obrir un nou procés per a la presentació d’ofertes per part de les empreses interessades. No obstant, assegura que les obres s’abordaran l’any que ve tal com estava previst.

L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, va explicar que el departament va informar dimecres de la situació, la qual cosa suposa, segons el primer edil, un nou retard per a un projecte que la capital espera des de fa anys.

De fet, els nens del centre cursen els estudis en aules prefabricades des de la seua obertura fa més de deu anys. Va afegir que aquesta nova trava “suposa una altra desil·lusió” ja que el col·legi és una antiga reivindicació de veïns i consistori.

Infraestructures de la Generalitat va licitar el projecte de la nova escola el juliol d’aquest any amb un pressupost de 4,5 milions d’euros i la previsió d’entrar en funcionament al curs 2020-2021. Els treballs tindran una durada d’un any i mig una vegada s’hagin adjudicat.

El nou edifici d’El Vinyet, ubicat a la zona coneguda com la Cabana del Màrtir, acollirà 200 alumnes i una quinzena de professors i tindrà una sola línia. La superfície construïda serà de 3.000 metres quadrats i es proveirà amb energia sostenible.

tracking