SEGRE

Investiguen el robatori de bosses a clients de bars de Ponent

Divendres es va registrar almenys un cas en un local de l’Urgell

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’un cotxe dels Mossos d’Esquadra.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori de bosses que han patit clients de bars de Ponent. Un dels últims casos es va registrar divendres al migdia en un restaurant de l’Urgell, quan una dona va denunciar davant de la policia el robatori de la seua bossa en un restaurant d’aquesta comarca. La víctima el tenia penjat a la cadira que on estava asseguda i els lladres se la van endur en un descuit.

Segons va explicar una testimoni dels fets a aquest diari, va ser obra de tres persones d’origen sud-americà. Una era una dona que, pel que sembla, va ser la persona que va furtar la bossa de mà. Els tres individus van entrar a l’establiment i van fer la intenció d’asseure’s a la taula del costat, si bé al cap de pocs minuts se’n van anar.

Minuts després, la víctima es va adonar que la seua bossa havia desaparegut i després d’inspeccionar la sala, una de les seues companyes va intentar trucar al seu telèfon mòbil però aquest ja estava apagat.

Responsables del restaurant van explicar que, quan van marxar, els suposats lladres van dir que tornarien en 20 minuts perquè estaven esperant la resta d’un grup, encara que no van aparèixer. Agents dels Mossos van assegurar que aquest modus operandi és molt habitual, més encara aquests dies en les quals són molts els grups que celebren àpats d’empresa.

Els Mossos van detenir al novembre cinc veïns de Lleida i de nacionalitat romanesa acusats de robar bosses i carteres amb el mateix sistema en restaurants de la Val d’Aran. Tots ells ja havien estat arrestats anteriorment per fer el mateix en ciutats com Saragossa i zones turístiques com la Costa Daurada. El jutge de guàrdia de Vielha els va imposar una ordre de prohibició d’entrada a la Val d’Aran.

tracking