SEGRE

Judici a un exsoci del Mag Lari acusat de quedar-se 145.000 €

La Fiscalia sol·licita una condemna de cinc anys de presó

Imatge d’arxiu dels jutjats del Canyeret.

Imatge d’arxiu dels jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida acollirà dimecres vinent el judici contra l’exsoci del Mag Lari acusat d’apropiar-se de 145.008,77 euros de l’artista. El judici arribarà la setmana que ve després que se suspengués el mes de setembre passat.

La Fiscalia sol·licita per a l’acusat, P. V. V., veí de Golmés de 62 anys, una condemna de cinc anys de presó al considerar que es va quedar indegudament amb 145.008,77 euros del compte del Mag Lari, una empresa dirigida pel televisiu Josep Maria Lari que es dedica a l’organització d’espectacles de màgia. L’acusat era soci de l’empresa i s’encarregava del vessant econòmic i de representació, “gaudint de la confiança màxima i absoluta del seu soci”. Els fets van tenir lloc entre els anys 2010 i 2014 quan, segons el Ministeri Públic, l’acusat, “amb coneixement del perjudici que ocasionava a la societat i a la resta de socis, i amb ànim d’enriquiment injust”, va començar a utilitzar les targetes de l’empresa per a “usos no vinculats a l’activitat empresarial”.

Despeses

D’aquesta manera, durant un període de quatre anys hauria dut a terme diferents reintegraments i operacions bancàries en les quals va treure al voltant de 111.000 euros. A més, va utilitzar els comptes de l’empresa per sufragar despeses personals per un valor de 28.482,75 euros i va facturar les obres de condicionament del seu nou domicili per 5.416,02 euros. L’acusat tenia poders per poder firmar contractes, accés als comptes de la societat i una targeta de crèdit.

tracking