SEGRE

MUNICIPIS DESENVOLUPAMENT

Fraga tindrà una àrea de servei a l'N-211 que crearà 70 llocs de feina

Amb una inversió de 6 milions d’un promotor local, estarà a punt a finals del 2019

El promotor ja ha iniciat el moviment i compactació de terres per abordar les obres.

El promotor ja ha iniciat el moviment i compactació de terres per abordar les obres.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El promotor de la nova àrea de servei a l’N-211, a l’altura de la rotonda que dóna accés a l’autopista AP-2 i l’autovia A-2, ja ha començat les obres d’aquest equipament amb el moviment i compactació de terres previ i la intenció que estigui en marxa a finals de l’any que ve. Suposarà una inversió de sis milions d’euros i la creació de setanta nous llocs de treball, segons fonts de l’ajuntament, que va recolzar la iniciativa que parteix d’un empresari local, Gonzalo Perdrix, que ja té equipaments similars a Tarragona.

L’equipament comptarà amb un restaurant de dos plantes amb accés a la segona a través d’un ascensor panoràmic; un aforament per a cinc-cents comensals i una terrassa chill out; una botiga Carrefour Express oberta tot el dia; una estació de servei per a camions i turismes que permetrà que puguin proveir-se set camions alhora; una àrea de vestidors amb dutxes per als transportistes; un parc infantil dissenyat per l’empresa danesa Monstrum; carregadors convencionals elèctrics i especials per al subministrament a cotxes d’aquesta modalitat, i servei de vigilància nocturna. Estarà oberta les vint-i-quatre hores del dia tot l’any. A més d’empreses constructores i instal·ladores de Fraga i comarca, participen en el projecte firmes com Cepsa per a l’àrea de servei, Soteimpe a les instal·lacions de carburant, o Decoretro en la decoració.

Val a destacar que s’ubicarà en un dels punts amb més densitat de trànsit, pel qual arriben a passar fins a 8.000 vehicles al dia. Atesa la facilitat en l’accés, l’amplitud de l’estacionament, la bonificació de peatges, la proximitat de la capital i la Plataforma Logística, la previsió dels promotors és optimista, així com també per al consistori, ja que afavorirà el desenvolupament d’aquest corredor i la comarca, segons va assenyalar l’alcalde de Fraga, Miquel Luis Lapeña.

El promotor ja ha iniciat el moviment i compactació de terres per abordar les obres.

El promotor ja ha iniciat el moviment i compactació de terres per abordar les obres.A.F.

tracking