SEGRE

Identificat per agressió mentre arrancava llaços grocs a les Borges

Per impedir que fos gravat en vídeo

Un moment del vídeo publicat ahir per un veí de les Borges

Un moment del vídeo publicat ahir per un veí de les BorgesRENYÈ JM/FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de les Borges Blanques va identificar ahir un home que va intentar agredir-ne un altre mentre arrancava llaços grocs al passeig del Terrall. Segons va avançar el Somgarrigues i va confirmar aquest diari, un veí de les Borges va publicar un vídeo a les xarxes socials en què pot veure’s l’home identificat passejant el gos i, en un moment donat, quan s’adona que l’estan gravant, amenaça el que el grava amb denunciar-lo si publica l’enregistrament. Intenta llaçar-li el mòbil a terra d’una manotada i no ho aconsegueix. També li clava un cop i li tira la gorra a terra. La policia el va identificar moments abans d’aquest succés, ja que una dona els va avisar que el mateix individu havia intentat agredir- la.

Finalment, segons fonts municipals, no es va presentar cap denúncia i l’home, veí d’un municipi proper a les Borges, va ser identificat. Altres fonts van assenyalar que l’home va ser increpat per no recollir els excrements del gos i que, al marxar, va ser quan va arrancar diversos llaços grocs.

Dimecres, els jutjats de Balaguer van acollir el judici contra la coordinadora de Cs a la capital de la Noguera, Cristina Daza, que va negar qualsevol tipus d’agressió i intimidació a una veïna per haver-li recriminat que retirés llaços grocs del pont Nou. La vista, per un delicte lleu d’amenaces, es va haver de suspendre al no assistir un testimoni que era clau per a la Fiscalia i l’acusació particular. Els fets van tenir lloc el passat 30 d’agost. Segons la denunciant, Daza es va treure un objecte punxant de la bossa i l’hi va posar al pit, fet que la denunciada va negar durant el judici a l’assenyalar que aquell dia no era al lloc dels fets citats.

tracking