SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Fraga renova la xarxa d'un carrer i evitarà fuites d'aigua

Al barri antic, de forma que completa la costa de Santa Anna

La piscina coberta de Fraga, on s’eradicaran goteres.

La piscina coberta de Fraga, on s’eradicaran goteres.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 60.000 euros costarà la reurbanització del carrer Santiago de Fraga, a la zona de la costa de Santa Anna, en ple centre històric. En aquesta via, d’uns cinquanta metres de llarg i un fort pendent, s’haurà de renovar tota la xarxa d’aigua potable i sanejament, a banda de tornar a pavimentar, segons va explicar l’alcalde, Miguel Luis Lapeña. Es tracta d’un carrer on els serveis tenen més de quaranta anys, per la qual cosa estan degradats i causen nombrosos problemes de fuites i humitats. Aquesta és una de les actuacions que s’iniciarà durant el primer trimestre d’aquest any, juntament amb l’obertura d’un nou accés a la zona dels jutjats pel carrer Terol per unir el centre amb els Afores (vegeu SEGRE del dia 2) i les obres a la coberta de la piscina, en funcionament des de fa quinze anys, per eradicar les goteres per la condensació d’aigua a la teulada.

Segons Lapeña, amb la reforma del carrer Santiago quedarà condicionada tota la zona de la costa de Santa Anna, atès que és l’única que queda pendent en aquesta àrea.

Prop de 400.000 € per a obres durant el primer trimestre del nou any

Els tres projectes que l’ajuntament ha licitat i preveu iniciar en els primers mesos del 2019 suposaran una inversió de més de 250.000 euros, a què caldrà sumar la renovació de la gespa del camp de futbol, una actuació que ja s’ha adjudicat i que costarà més de 125.000 euros, i l’execució de la segona fase de la reforma de la teulada de l’estació d’autobusos. Aquestes dos últimes seran les primeres obres que s’executaran aquest nou any.

tracking