SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Primera mort a la carretera enguany en una sortida de via a Vallfogona

La víctima, de 79 anys i veïna de Lleida, viatjava d’acompanyant al vehicle accidentat a la C-13 || El conductor va ser evacuat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova

Vista del lloc de l’accident mortal ocorregut ahir al municipi de Vallfogona de Balaguer.

Vista del lloc de l’accident mortal ocorregut ahir al municipi de Vallfogona de Balaguer.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primera víctima mortal de l’any a les carreteres lleidatanes després que ahir una veïna de Lleida de 79 anys perdés la vida en una sortida de via del vehicle en el qual viatjava d’acompanyant a Vallfogona de Balaguer. El Servei Català de Trànsit va informar que el sinistre mortal va tenir lloc a les 7,21 hores al punt quilomètric 30,5 de la C-13 en direcció Cubells. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un vehicle va sortir de la calçada i va xocar contra una tanca del Canal Auxiliar d’Urgell. A causa de la col·lisió va morir la passatgera davantera, C.M.O., mentre que el conductor del vehicle va resultar ferit de caràcter menys greu i va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que sembla, la víctima mortal va ser evacuada a l’ambulància però va morir de camí a l’hospital.

Al lloc de l’accident es van activar dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Médiques (SEM).

L’any passat, els accidents de trànsit a les comarques de Ponent van segar la vida de 37 persones, tres menys que l’any anterior. L’1 de gener passat va morir un veí de Fígols i Alinyà de 69 anys després de bolcar el tractor que conduïa a la seua finca agrícola d’aquesta localitat de l’Alt Urgell. El conductor va quedar atrapat sota el vehicle.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus ahir arran d’una col·lisió entre dos vehicles a Balaguer. Segons els serveis d’emergències, l’avís va ser a les 11.32 hores a la carretera de Camarasa. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va registrar una col·lisió entre dos cotxes i dos persones van patir ferides lleus, per la qual cosa van ser traslladades a un centre mèdic.

Abans, a primera hora del matí, es va registrar un altre accident a Maials, sense ferits. En aquest cas, un camió i un turisme van patir una col·lisió per encalç a la C-12. A Andorra, una dona de 57 anys va resultar ferida de gravetat en un xoc múltiple a Sant Julià de Lòria. L’accident es va produir quan va xocar contra un altre turisme, que, al seu torn, va impactar contra un vehicle policial. Dos persones més van resultar ferides.

tracking