SEGRE

PATRIMONI TURISME

Linyola presenta un 'tour virtual' del pessebre vivent i de l'església

Visita de 360 graus a través de la pàgina web per promocionar el patrimoni local

La presentació del ‘tour virtual’.

La presentació del ‘tour virtual’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pessebre vivent i l’església de Santa Maria ja es poden visitar sense sortir de casa. I és que el consistori de Linyola ha presentat un projecte de realitat virtual que mostra l’interior d’aquests dos espais, amb una vista de 360 graus i sense escatimar cap detall. L’empresa que ha dut a terme aquestes presentacions virtuals és 3D Telemetria Láser de Linyola. L’objectiu és convertir tant el pessebre com l’església en museus virtuals i així donar a conèixer el patrimoni local, segons va remarcar l’alcalde, Àlex Mases. Jordi Escoda i Josep Calderó, de 3D Telemetria Láser, van explicar que el projecte que van portar a terme a Linyola utilitza una nova tècnica que es va instaurar als Estats Units fa ara un any i que ara ells volen aplicar a més municipis. El tour virtual es pot consultar a la pàgina web www.3dtelemetria.net i, ben aviat, a la pàgina web municipal.

L’alcalde va remarcar que no es descarta convertir en virtuals més edificis o espais municipals com el Molí de l’Oli o les rutes saludables locals.

Tres Tombs de Sant Antoni i benedicció dels animals

Linyola serà escenari diumenge que ve dels tradicionals Tres Tombs de Sant Antoni, que inclouran un mercat de productes artesans amb una trentena de parades a la plaça Planell.

tracking