SEGRE

FIRES CALENDARI 2019

Mollerussa traslladarà activitats de les seues fires al centre vianalitzat

Campanya de dinamització del reformat centre que inclourà la Juliol Fest

Solsona i Segarra, a la presentació del calendari firal.

Solsona i Segarra, a la presentació del calendari firal.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa vol convertir el seu renovat centre en seu d’activitats de lleure, culturals i comercials per revaloritzar aquesta nova zona de vianants. Així, acollirà la Juliol Fest de Mollerussa Comercial, l’escenari de la qual era el parc municipal, entre altres iniciatives que se celebren als pavellons i la Serra. També durà a terme una campanya de dinamització i traslladarà al centre part dels seus múltiples certàmens firals.

Així ho va explicar ahir l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, en la presentació de les fires del 2019.

El calendari inclou set fires de les quals tres estan dedicades al sector de l’automoció i maquinària agrícola (Sant Josep, Autotrac, Autotardor); dos a les noves tecnologies (Dron Party i Lan Party) i una al vehicle històric (Expoclàssic). Repeteix després de l’èxit de convocatòria la fira EquiMollerussa. També se celebraran el Concurs de Pintura Ràpida i els Vermutets d’estiu. Queda pendent el festival d’estiu

MonAmour

: “Encara no hem pres la decisió”, va afirmar el primer edil, però tot apunta que aquest any no es farà. Solsona va remarcar que Sant Josep inclourà el biennal saló dels tractors, que ja compta amb una quinzena d’expositors inscrits. “En general, Sant Josep ja compta amb un 75 per cent dels expositors inscrits”, va remarcar. El director de la Fira, Poldo Segarra, va remarcar que durant l’any passat les fires van rebre un total de 230.000 visitants.

Solsona : “No som una fira que viu de les administracions” ? El pressupost de Fira de Mollerussa per a aquest 2019 ascendeix a 785.000 euros. En aquest sentit, Marc Solsona va remarcar que el 60 per cent d’aquesta xifra se sufraga a través dels expositors, la qual cosa demostra que “no som una fira que sobrevisqui gràcies al subsidi de les administracions”. A nivell d’equipaments, Fira de Mollerussa destinarà un total de 40.000 euros a renovar la façana del pavelló Verd i millorar el servei d’atenció al ciutadà. Aquest 2019 també es farà la inauguració del nou paviment de l’esmentat pavelló.

tracking