SEGRE

CULTURA LITERATURA I ENOLOGIA

Cicle 'Lletres i Vins' a les biblioteques de Linyola i Mollerussa

La presentació del cicle a Mollerussa.

La presentació del cicle a Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa i la Salvador Espriu de Linyola acolliran durant aquest mes de febrer el cicle Lletres i Vins, inclòs en el projecte Biblioteques amb DO. A Mollerussa, les activitats tindran com a protagonistes els vins dels cellers de Tomàs Cusiné.

El cicle s’inaugurarà el dia 14 amb un recital poètic a càrrec de Josep Vallverdú, Eduard Batlle, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep Maria Sala-Valldaura, Jaume Suau i Àlex Susanna. El Gotim Bru del Castell del Remei serà el vi escollit per acompanyar la vetllada. El concert de Corrandes són corrandes es portarà a terme el dia 18, amb la degustació del Cara Nord Negre.

El Castell del Remei obrirà les portes al públic en una jornada el dia 31 de maig

El dia 21, la historiadora Lluïsa Pla parlarà sobre La història dels Girona, amb vins Tomàs Cusiné. Clausurarà el cicle el dia 28 els contes per a adults de Carles Alcoy, maridats amb vins del Cérvoles Celler. Com a novetat, el Castell del Remei obrirà les portes per mostrar els seus secrets, el pròxim dia 31 de maig.

A Linyola, les activitats començaran el dia 1 amb la inauguració d’una exposició de llibres sobre el món del vi. El dia 8 es podrà visitar l’exposició De la copa al pinzell, una mostra sobre l’experiència de pintar el vi, amb l’artista Marta Arañó.

tracking