SEGRE

Propostes per elaborar una llista única independentista a Sort i les Borges

Imatge d’arxiu de la plaça Constitució de les Borges.

Imatge d’arxiu de la plaça Constitució de les Borges.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PDeCAT ha ofert a la resta de formacions que es presentin a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig acudir a la convocatòria amb una única llista independentista a Sort, on actualment governen Fem Municipi i la CUP.

L’antiga CiU renunciaria fins i tot a encapçalar la candidatura, segons va avançar ahir en un comunicat. S’ha d’assenyalar en aquest punt que ni el PDeCAT ni Fem Municipi repetiran candidat, al quedar al marge Llàtzer Sibís i Raimon Monterde. La proposta del PDeCAT va dirigida a totes les formacions sobiranistes, si bé ja compta que Esquerra ha anunciat a escala nacional la intenció de presentar-se en solitari a les eleccions municipals. La formació considera que la llista unitària aportaria “representació de tots els col·lectius”.

D’altra banda, membres de l’ANC i del CDR de les Borges Blanques han temptejat la possibilitat d’una llista electoral conjunta independentista per a les municipals, triada mitjançant un procés de primàries. Segons van informar fonts pròximes, aquesta proposta ha tingut una tèbia acollida entre el PDeCAT i ERC, tot i que encara no es dóna per descartada. Les dos formacions i la CUP conformen ja un consistori íntegrament independentista.

tracking