SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Alguaire rep els primers 170 suecs de l'any després d'un vol amb retard

alt

Alguaire s'estrena com a desballestament d'avions i acull més vols de pràctiques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguaire va rebre ahir els primers 170 esquiadors suecs de l’any, amb el primer vol de la temporada d’hivern del turoperador Quality Travel. Han arribat per esquiar a les pistes andorranes i a Baqueira Beret, després d’un vol que es va retardar dos hores més del previst per mal temps a Estocolm, segons va explicar Ulf Ötmark, responsable de la companyia. Va destacar que la meteorologia adversa va obligar a cancel·lar nombrosos vols, però “afortunadament ens hem pogut enlairar”. Havia d’arribar a les 14.40 hores i ho va fer passades les 17.00. Entre els passatgers podien veure’s joves, famílies i persones d’edat avançada.

Després d’aquest primer avió, cada diumenge hi haurà un trajecte d’anada i tornada entre diferents localitats de Suècia i l’aeroport lleidatà fins al 24 de març. Després d’una primera campanya de vols de Quality Travel a Alguaire l’hivern passat, en aquesta el turoperador ha incorporat a l’oferta les pistes d’esquí de Baqueira.

L’avió contractat per la firma sueca es va afegir als vols d’hivern que el turoperador britànic Thomas Cook organitza des del Regne Unit i a l’avió de la línia regular d’Air Nostrum que uneix Lleida amb Palma. Tots van operar ahir amb normalitat, si bé en algun cas es van registrar retards.

tracking