SEGRE

Ferit greu un conductor al caure-li un bloc de gel a l'N-230 a Montanui

Va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Arnau de Vilanova

Estat en què va quedar el cotxe després de caure-li a sobre una placa de gel, ahir, a prop de Bono.

Ferit greu un conductor al caure-li un bloc de gel a l'N-230 a MontanuiHeraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 40 anys va resultar ferit de caràcter greu aquest dilluns a la tarda després que li caigués un bloc de gel a sobre del cotxe quan circulava per la carretera N-230 al seu pas per Montanui, a la Ribagorça. L’home va ser evacuat en helicòpter pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar la Guàrdia Civil d’Osca. El sinistre va tenir lloc cap a les quatre de la tarda al quilòmetre 140 de l’N-230, just a la sortida d’un túnel proper a la localitat de Bono (Montanui). Al pas del vehicle, una gran placa de gel de la cornisa de la infraestructura va caure sobre el turisme i va aixafar la lluna davantera i part del sostre del cotxe. Com a conseqüència de l’impacte amb el bloc de gel, el conductor va patir diversos traumatismes. Després de la col·lisió, el vehicle encara es va desplaçar al voltant de 40 metres fins a aturar-se del tot.

L’accident va obligar a tallar la carretera durant alguns minuts, encara que, posteriorment, successos trànsit es va poder habilitar un carril de circulació, la qual cosa va provocar una intermitent congestió de trànsit a la via, segons la Direcció General de Trànsit (DGT). Al lloc de l’accident, van acudir una patrulla de la Guàrdia Civil de Barbastre i l’helicòpter del SEM, que va evacuar el conductor ferit a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic greu.

L’home seria veí d’un poble de Catalunya, però el seu veïnatge no va transcendir, segons la Guàrdia Civil. La carretera N-230 entre Lleida i la frontera francesa és una de les que registren més accidents i els alcaldes de les localitats per on passa fa anys que hi reclamen millores.

tracking