SEGRE

CELEBRACIONS TRADICIONS

Solsona augmenta l’aportació al Carnaval

Passarà a destinar-hi 12.000 euros

L’alcalde, David Rodríguez, al firmar el conveni.

L’alcalde, David Rodríguez, al firmar el conveni.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona passarà de destinar 9.500 euros a dedicar-ne 12.000 a l’Associació de Festes del Carnaval a partir d’aquesta edició i almenys fins al 2022. L’alcalde, David Rodríguez, i el president de l’entitat, Joan Solé, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració. També s’hi sumarà una ajuda extraordinària de 5.000 euros, pressupostats aquest any, per a la celebració del 50 aniversari a la pròxima edició.

El nou conveni estableix l’increment de l’ajuda anual per assumir les despeses que genera l’organització del Carnaval i aquesta xifra es complementarà amb el 50 per cent de la recaptació per l’ocupació de la via pública durant les festes. El consistori també cedeix l’ús de la Sala Polivalent per a tots els actes que se celebren a cobert i d’un espai del magatzem municipal per guardar elements del folklore.

Així mateix, la recaptació de les barres que s’instal·lin a la Sala Polivalent es destinarà a l’entitat organitzadora. Com a novetat, l’acord inclou també la cessió gratuïta de l’ús de la planta baixa de Cal Manel, davant de la Torre de les Hores, per instal·lar-hi l’Oficina del Carnaval i altres serveis. A més a més, l’ajuntament col·labora amb la publicitat, els treballs de la brigada i la Policia Local.

tracking