SEGRE

Imputat un conductor a les Borges per circular sense carnet, assegurança ni ITV

Els agents de la policia local van trobar dins del vehicle ganivets i eines que es poden utilitzar per cometre robatoris

Els agents de la policia local van localitzar en el vehicle ganivets de grans dimensions i diverses eines.

Imputat un conductor a les Borges per circular sense carnet, assegurança ni ITVAjuntament de les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de les Borges ha imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit un conductor que no disposava de permís de conducció, circulava sense assegurança i no tenia la ITV en regla. A més, l’home també ha estat denunciat administrativament en trobar-li dos ganivets de cuina de grans dimensions i diverses eines de les que es poden emprar per cometre robatoris.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 20 de març, a la tarda, quan la policia local va ser alertada per un veí del municipi de la presència d’un vehicle que havia parat al seu costat i del qual havia baixat una dona demanant diners. Els agents van localitzar el vehicle, que rodava per la urbanització de la Serreta, i van aturar-lo després de seguir-lo fins a l’ermita de Sant Salvador. Posteriorment, la patrulla va identificar el conductor i va imputar-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit en comprovar que no disposava de permís de conducció, no tenia la ITV en regla i no disposava d’assegurança obligatòria. Així mateix, en l’escorcoll del vehicle es van trobar diverses eines que es poden utilitzar per cometre robatoris, així com dos ganivets de cuina de grans dimensions i es va procedir a denunciar l’home administrativament.

El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que l’home viatjava a una velocitat lenta i amb actitud de vigilància per la urbanització de la Serreta, molt probablement per detectar algun habitatge per robar, i ha remarcat la necessitat de continuar realitzant controls de trànsit per tal de reduir l’entrada de persones forànies amb intencions il·lícites.

tracking