SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida estrenarà diumenge una activitat amb nens de Primària

El Lleida Esportiu B va saber patir en defensa per emportar-se els tres punts i allunyar-se del descens.

El Lleida Esportiu B va saber patir en defensa per emportar-se els tres punts i allunyar-se del descens.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida estrenarà aquest diumenge, en el descans del partit davant del Castelló, una activitat en la qual participaran, fins a final de temporada, alumnes de cinquè i sisè de Primària de sis col·legis lleidatans. Es tracta d’un concurs de llançament de penals i, encara que la dinàmica del mateix és la de disputar eliminatòries fins que quedin dos finalistes, l’objectiu és viure l’esport com una festa.

Els dos primers col·legis que mesuraran la seua punteria des del punt de penal aquest diumenge seran el Terraferma i L’Espiga. Competiran cinc jugadors de cinquè i cinc més de sisè, de cada un dels dos centres, i el vencedor passarà a la següent ronda. En els partits que queden per disputar-se al Camp d’Esports també participaran uns altres quatre centres educatius: Lestonnac, l’escola Parc de l’Aigua, Sagrada Família i l’escola Francesco Tonucci. El club convida la partida resta d’alumnes de cada classe.

Fins a final de temporada s’enfrontaran sis col·legis lleidatans en un concurs de llançament de penals

La plantilla, per la seua part, continua preparant el partit davant del Castelló amb l’objectiu de sumar una victòria imprescindible.

tracking