SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un espectacular incendi calcina una nau que emmagatzemava matalassos a Camarasa

El magatzem va quedar destruït i la columna de fum es va veure a diversos quilòmetres de distància

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacular incendi que es va declarar a primera hora de la tarda d’ahir va calcinar per complet una nau industrial que emmagatzemava matalassos a Camarasa. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís poc després de les dos de la tarda, quan diversos veïns van alertar d’una gran columna de fum visible a quilòmetres de distància que provenia del polígon Sant Jordi.

En pocs minuts, les flames van assolir diversos metres d’altura i van arrasar l’empresa de matalassos, que en aquells moments estava tancada i no hi havia cap operari a l’interior. Fins al lloc dels fets es van traslladar deu dotacions dels Bombers, que durant més de cinc hores van controlar l’incendi perquè no afectés les naus limítrofes. Les flames van calcinar completament l’estructura, d’uns trenta metres d’ample per quaranta de llarg, i les parets i el sostre van cedir per la calor.

L’alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, va denunciar “la precarietat amb què han de treballar els bombers, que no tenen prou efectius per cobrir emergències com aquesta”, al mateix temps que es va mostrar preocupada “per la falta de mitjans en cas d’incendis simultanis”. “Interior hauria de posar cartes en l’assumpte per evitar que el territori quedi desprotegit, ja sigui creant noves places o bé modificant el model de gestió actual”. Els Bombers van donar per controlat l’incendi poc abans de les cinc de la tarda, encara que al tancament d’aquesta edició continuaven treballant-hi cinc dotacions per controlar que no revifés.

Les flames van arrasar l’empresa de matalassos.

Les flames van arrasar l’empresa de matalassos.ÒSCAR MIRÓN

Les flames van arrasar l’empresa de matalassos.

Les flames van arrasar l’empresa de matalassos.ÒSCAR MIRÓN

tracking