SEGRE

Mor el farmacèutic de Sant Guim al caure amb avioneta

A l’aeròdrom d’Òdena, en plena maniobra d’enlairament

Bombers, amb les restes de l'avioneta.

Mor el farmacèutic de Sant Guim al caure amb avionetaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El farmacèutic de Sant Guim, Ramon Grañó, natural de Boldú (la Fuliola), va morir ahir al matí als 60 anys d’edat a l’aeròdrom d’Òdena després de perdre el control del seu planador motoritzat.

El sinistre va tenir lloc en plena maniobra d’enlairament quan, per causes que es desconeixen, es va parar el motor de l’aeronau. Quan va efectuar un gir per tornar a la pista de vol, l’aparell va entrar en barrena i es va estavellar en un camp proper a l’aeròdrom. Segons l’alcalde de Sant Guim, Francesc Lluc, l’home era molt estimat a la població de l’Alta Segarra. Feia més de 25 anys que regentava al carrer Major l’única farmàcia de Sant Guim i “era una persona molt popular i valorada per la seua trajectòria i pel seu caràcter agradable”.

Segons l’alcalde, Grañó era aficionat a les activitats de vol. L’afició a aquest esport és molt habitual en aquest municipi, que compta amb un camp de vol al nucli agregat del Castell de Santa Maria.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’accident a les 13.26 hores i fins al lloc de l’accident es van desplaçar cinc dotacions i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per poder salvar la vida del pilot. Els Bombers van establir un perímetre de seguretat per comprovar que el dipòsit de l’aeronau no tingués combustible.

tracking