SEGRE

Marxa de vehicles dissabte a favor del Doctor Music a Escalarre

Des de Tremp, convocada per una nova plataforma de defensa del certamen

La primera edició del Doctor Music Festival a Escalarre.

Ipcena reclama que l'ACA emeti ja una resolució sobre el Doctor MusicRafa Ariño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La incertesa que darrerament envolta el Doctor Music Festival, que s'ha de celebrar aquest mes de juliol a les Valls d'Àneu, i la possibilitat que abandoni el Pallars per un altre emplaçament amb menys traves burocràtiques, ha portat a un grup de persones del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a constituir una Plataforma de defensa del certamen. Exigeixen a les administracions que desencallin la situació i que l'ACA doni el vistiplau per fer el festival a Escalarre. En aquest sentit, han anunciat que dissabte faran una marxa lenta de cotxes des de Tremp fins a Escalarre i esperen que a mesura que vagin passant pels pobles s'hi sumi gent.

A Escalarre es farà un concert i es llegirà un manifest que traslladaran a tots els ajuntaments del Pallars perquè l'aprovin.

Aquest col·lectiu de persones afirmen que no "volen renunciar" al Festival i lamenten que sempre siguin les traves burocràtiques les que no deixen prosperar projectes importants al Pallars.

La promotora del festival està pendent de rebre els permisos de l'Agència Catalana de l'Aigua per poder tirar endavant el Doctor Music. La setmana passada, el diari 'El País' va avançar que la promotora està estudiant traslladar el Doctor Music Festival a Montmeló si finalment no obtenen els permisos de l'Administració.

tracking