SEGRE

PLENS

Reñé renuncia a participar en la comissió sobre el cas Boreas

L’expresident ho fa per no entorpir la comissió ni coartar la imparcialitat de la mateixa.

alt

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’expresident de la Diputació, Joan Reñé, ha renunciat a participar en la comissió informativa sobre el cas Boreas per no entorpir el funcionament de la comissió ni coartar la seua imparcialitat", així ho ha dit al ple de l’ens provincial en el qual ERC i PSC, la CUP, i el PP han presentat una moció per evitar la seua participació en aquesta. La moció va rebre l’aval de C’s, de PDeCAT i del mateix Joan Reñé.

La portaveu de PDeCAt, Rosa Pujol, va justificar el sí de la formació com una manera per evitar la confrontació política "que és el que busca ERC amb aquesta comissió que és una estratègia de màrqueting", ha dit. "La nostra responsabilitat és governar i no caure en aquest tipus de trampes". Mentrestant, Reñé ha ratificat que la creació d’aquesta organisme és innecessària "perquè no serveix ni servirà per a res, la informació la tenen amb o sense comissió. No vull entorpir ni interferir en res", va dir.

Ha titllat de miserable aprofitar una situació tan complexa com aquesta per aconseguir un rèdit polític. Reñé ha dit que l’ens provincial està bloquejat i ha acusat l’equip de govern d’actuar en connivència amb ERC.

Reñé renuncia a participar en la comissió informativa sobre el cas Boreas.

Reñé renuncia a participar en la comissió informativa sobre el cas Boreas.E. F

tracking