SEGRE

COMARCAS

Neu i fred allarguen el bon estat de les pistes

Boí, Baqueira i Port Ainé, amb el 75% de les pistes obertes || Preveuen més nevades

Les recents nevades han deixat les pistes de Port Ainé en molt bones condicions.

Les recents nevades han deixat les pistes de Port Ainé en molt bones condicions.B.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions de dimecres que han deixat entre 10 i 15 centímetres de neu nova a les cotes altes, garanteixen un bon final de temporada a les tres estacions que queden obertes a Lleida: Baqueira Beret, Boí Taüll i Port Ainé. De fet, el 75% de les pistes d’aquests tres complexos es troben en funcionament. A part d’una baixada considerable de les temperatures, pròpies d’hivern ja que han arribat a ser de fins a 12 sota zero als cims i de 7 graus negatius a les cotes més baixes, s’esperen noves nevades durant el cap de setmana, per la qual cosa el final de campanya serà més que bo ja que el fred també ha animat les reserves. L’estació aranesa ofereix més de 100 quilòmetres de pistes oberts i les seues quatre àrees disponibles per a la pràctica de l’esport blanc (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver). A Port Ainé, on hi ha de 60 a 120 centímetres de neu, hi haurà prop de 24 quilòmetres de domini esquiable, mentre que a Boí hi haurà 9 dels 11 remuntadors oberts i 35 de les seues 43 pistes. Els responsables d’aquestes tres estacions van indicar que l’arribada del fred després d’un període de calor ha estat providencial per mantenir les instal·lacions en condicions fins al proper dia 22, data en la qual preveuen tancar.

D’altra banda, Espot va tancar diumenge després d’acollir diverses competicions esportives (vegeu SEGRE de dimarts), així com Tavascan.

També estan tancades per falta de neu Port del Comte, al Solsonès, que va posar fi a la campanya a mitjans de març, el mateix que les estacions de fons, que ja han donat per conclosa la temporada 2018-2019. Les estacions d’esquí aragoneses de Cerler, Formigal, Astún i Candanchú preveuen arribar a final de Pasqua, el mateix que les andorranes Vallnord i Grandvalira.

tracking