SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Reformen la sala polivalent de Vielha perquè sigui un auditori

Inversió de 215.000 euros en la primera fase de reconversió

Les obres que es duen a terme a la teulada de la sala polivalent de Vielha.

Les obres que es duen a terme a la teulada de la sala polivalent de Vielha.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vielha ha començat la primera fase de reforma de la sala polivalent de la capital que consisteix en la millora i reforç de l’estructura. L’objectiu és convertir aquest equipament en auditori per acollir convencions en els propers anys. La rehabilitació es farà en diverses etapes i la inversió per començar la intervenció és de 215.000 euros. Durant l’execució de la reforma les instal·lacions romandran tancades als usos esportius.

En l’actualitat, s’està duent a terme la reparació del sostre i dels elements que el formen perquè es troben en un estat molt degradat amb la finalitat d’evitar filtracions d’aigua que puguin perjudicar el terra i impedir que els usuaris puguin patir danys mentre participen en alguna activitat, van remarcar fonts municipals. A més, se substituirà la il·luminació interior amb llums led, perquè és una sistema més sostenible i econòmic.

Les instal·lacions estaran tancades per a ús esportiu mentre duri la intervenció a l’edifici

Finalment, es farà una reforma de la façana exterior, que també es troba molt degradada i bruta i necessita millorar la imatge de forma urgent, segons fonts municipals.

L’any passat ja es va efectuar la reforma de la places d’Aran i de la Generalitat a l’entorn de l’edifici.

tracking