SEGRE

EDUCACIÓ ENSENYAMENT

Aprovada l'ampliació del Ramon Faus de Guissona

Nou edifici al pati del col·legi amb cinc aules

Zona en la qual s’aixecarà el nou edifici del col·legi.

Zona en la qual s’aixecarà el nou edifici del col·legi.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat ha aprovat el projecte executiu d’ampliació de l’escola Ramon Faus de Guissona. L’actuació contempla la construcció d’un edifici de 460 metres quadrats annex a l’actual que donarà cabuda a cinc aules i uns lavabos. El nou mòdul s’aixecarà a la zona d’esbarjo, on hi havia l’hort de l’escola, i permetrà ampliar mitja línia en aquest col·legi que actualment disposa de dos línies i té quatre-cents estudiants. L’actuació es portarà a terme fora del període lectiu durant els mesos d’estiu. Contempla una inversió de 166.643 euros i el termini d’execució és de tres mesos.

L’edifici annex estarà comunicat directament amb la resta de l’escola a través d’un passadís que connectarà amb l’edifici original just on s’ubiquen els lavabos de professors. Segons l’alcalde, Xavier Casoliva, es tracta d’una solució a curt termini per la situació d’overbooking que tenen tots els centres a causa del creixement constant de Guissona. Ja l’any passat es va ampliar l’altre col·legi públic, Ramon Estadella, i la Generalitat té pendent ampliar l’institut, que es va construir el 2002 amb una capacitat per a tres-cents estudiants i en l’actualitat són més de cinc-cents.

Mesura a curt termini per donar solució a l’’overbooking’ dels centres d’escolars locals

Segons va explicar el primer edil, la solució definitiva ja es preveu al pla urbanístic municipal amb la construcció d’un tercer centre educatiu públic a la zona d’expansió d’equipaments situada al costat del parc arqueològic romà de la població.

tracking