SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

El 51 per cent dels veïns d'Almacelles aposta per municipalitzar l'aigua

Almacelles, vila escultòrica

Almacelles, vila escultòricaAJUNTAMENT D'ALMACELLES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un 51,4 per cent dels veïns d’Almacelles que han participat en l’enquesta sobre el servei d’aigües aposten perquè l’ajuntament recuperi la gestió, davant del 47,3% que prefereix que segueixi en mans d’una empresa privada. La resta no va escollir cap opció. L’alcalde, Josep Ibarz, va avançar que tenint en compte aquests resultats, la junta de govern municipal ha acordat encarregar un estudi sobre la viabilitat de portar a terme una gestió directa del servei de l’aigua.

La junta de govern ha acordat encarregar un informe sobre la recuperació del servei

L’enquesta ha comptat amb la participació de 294 veïns i s’ha dut a terme al llarg de deu dies a través de les xarxes socials. Els participants (homes i dones al 50%, aproximadament) han estat de totes les edats, encara que predomina el grup de 33 a 43 anys.

Almacelles és un dels municipis que s’han plantejat l’opció de remunicipalitzar el servei de l’aigua tal com han fet localitats com Alfés, Torrefarrera, Vilagrassa o Bellpuig. A partir d’ara, l’informe que encarregui l’ajuntament haurà de determinar si una gestió directa del servei de l’aigua beneficia més el municipi que l’encàrrec a una particular.

tracking