SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí de Lleida a l'A-2 a Fraga que anava en contradirecció

Col·lisió frontal contra un cotxe conduït per una lleidatana que va ser evacuada a l’Arnau || La víctima té 47 anys i el sinistre es va produir ahir a la matinada

Imatge de l’autovia A-2 al seu pas per Fraga.

Imatge de l’autovia A-2 al seu pas per Fraga.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 47 anys va morir ahir a la matinada en una col·lisió frontal que es va produir entre dos turismes a l’autovia A-2 al terme municipal de Fraga, segons va informar el Centre de Gestió de Trànsit i la Delegació del Govern a Aragó. El conductor circulava, per causes que es desconeixen i s’estan investigant, en sentit contrari. Una veïna de Lleida 44 anys, que conduïa l’altre vehicle implicat, va resultar ferida i va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova.

El sinistre es va produir cap a les 5.35 hores al quilòmetre 438 de l’autovia, a uns tres quilòmetres de la localitat de Fraga, quan van col·lidir frontalment un cotxe que anava en contradirecció (sentit Madrid per la calçada en direcció Lleida) i un altre turisme.

El 112 va rebre deu minuts abans del xoc l’avís que un cotxe anava en sentit contrari

Com a conseqüència de l’impacte, el conductor del primer vehicle, M.F.P., de 47 anys i veí de Lleida, va quedar atrapat a l’interior i va morir pràcticament a l’acte, mentre que la conductora de l’altre cotxe, M.J.V., de 44 anys, i també veïna de la capital del Segrià, va resultar ferida lleu. Va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova però les seues ferides no eren greus. Pel que sembla, la dona es dirigia a treballar.

Fins al lloc del sinistre van acudir diverses dotacions de Bombers i patrulles de la Guàrdia Civil de Trànsit de Fraga, professionals del servei d’emergències 061 i Policia Local. El sinistre va obligar a tallar la carretera en direcció Lleida durant una hora i mitja, concretament fins a les 7.10 hores, i durant aquell temps es va donar pas alternatiu per l’N-II per l’interior del poble.

D’altra banda, val a destacar que deu minuts abans de la col·lisió el telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada en la qual s’alertava de la presència d’un cotxe a l’autovia que circulava en contradirecció, segons va confirmar la Guàrdia Civil d’Osca.

Es desconeix quants quilòmetres va circular de manera errònia el vehicle per l’autovia ni per quin accés va entrar. Paral·lelament, s’ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident, del qual no van transcendir més detalls.

L’home mort és un veí de Tortosa de 68 anys que conduïa un dels dos vehicles que van col·lidir frontalment.

D’altra banda, amb la víctima viatjaven dos dones, que van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, en què també va ser atès el conductor de l’altre vehicle, ferit menys greu. La via va estar tallada durant diverses hores.

Lleida comptabilitza deu víctimes mortals de trànsit aquest any

Un total de deu persones han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, una menys que en el mateix període de l’any passat. Quant a Catalunya, ja són 47 les persones mortes en sinistres en viaris, l’última ahir a la carretera N-340 a Alcanar (Tarragona).

tracking