SEGRE

Comencen les obres de construcció de la rotonda de l'N-II a Alcarràs

El projecte compta amb un pressupost de 910.000 euros i té un termini d’execució de 6 mesos

Comencen les obres de construcció de la rotonda de l'N-II a Alcarràs

Comencen les obres de construcció de la rotonda de l'N-II a AlcarràsA.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció de la rotonda de l’N-II a Alcarràs ja han començat, segons ha anunciat aquest dimarts l'ajuntament. El projecte té un termini d’execució de 6 mesos, compta amb un pressupost de 910.000 euros i contempla el canvi en la morfologia de la intersecció de l’entrada del municipi per millorar-ne la seguretat viària. En concret, l'actuació afecta les carreteres N-II i L-800, coneguda com a avinguda de Vallmanya i que permet accedir a l’A-2, i els carrers urbans Major i indústria.

La nova rotonda estarà formada per dos carrils de 3,75 metres i tindrà un diàmetre exterior de 38 metres. El projecte preveu la col·locació de vorades i rigoles, així com la formació de guals de vianants i la construcció d’algunes zones de paviment amb llambordes.

La construcció de la rotonda es realitzarà en quatre fases. En primer lloc es durà a terme l’execució de mitja rotonda nord, amb tall de trànsit a la carretera L-800 i al carrer Major i posteriorment està prevista l’execució de la mitja rotonda sud, amb tall de trànsit al carrer Indústria. Durant les obres es permetrà el trànsit per l’N-II en tots dos sentits mitjançant dos carrils de circulació de tres metres d’amplada cadascun.

tracking