SEGRE

EQUIPAMENTS TURISME I LLEURE

Obre el primer parc d'autocaravanes del Pla d'Urgell

Al parc del Canal, que compta amb pista de pàdel i un pipicà

La nova zona d’autocaravanes, al parc del Canal.

La nova zona d’autocaravanes, al parc del Canal.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sidamon ha posat en marxa les noves instal·lacions del parc del Canal, que inclouen una pista de pàdel, una altra de petanca i bitlles. Així mateix, també es promociona la zona com a ruta de passeig, per la qual cosa s’ha habilitat un pipicà per a les mascotes. Completa l’espai el parc d’autocaravanes, pensat per a turistes que visiten la zona o l’estany d’Ivars d’Urgell o Vila-sana, que té com a objectiu fomentar també el comerç i restauració local. Segons va explicar l’alcaldessa, Dolors Tella, l’espai vol congregar tant els més joves com els veïns de la tercera edat, amb el foment d’activitats saludables a través d’una ruta de passeig i exercici.

Els veïns van poder visitar dissabte passat aquest nou complex, acte que va servir per batejar la nova colla gegantera local: Els Pelagalls. Es tracta d’una formació que ja compta amb una setantena de persones implicades.

L’ajuntament vol potenciar els comerços i restaurants d’aquest municipi del Pla

D’altra banda, l’alcaldessa va destacar que els arbres que s’han plantat al parc del Canal els ha aportat gratuïtament la comunitat de regants del Canal d’Urgell. En aquest sentit, va destacar que han demanat a l’entitat recuperar l’antiga casa que es troba als voltants.

tracking