SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La Fira de Primavera de Tremp reuneix 130 expositors i omple els carrers de la ciutat

La capital del Jussà celebra la tercera mostra gastronòmica de la comarca, el Pallars Food Fest

Imatge de la quarta edició de la Pallars Food Fest de Tremp.

Imatge de la quarta edició de la Pallars Food Fest de Tremp.A.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La renovada rambla Doctor Pearson de Tremp i els carrers adjacents tornen a ser l’escenari principal de la 55 edició de la Fira de Primavera de Tremp, que reuneix aquest cap de setmana uns 130 expositors, entre entitats culturals, productors alimentaris i estands de vehicles i maquinària agrícola.

L’edil de Promoció Local, Anna Ritz, va explicar ahir que “totes les associacions i entitats s’impliquen en la fira” i també va apuntar que a la quarta trobada Pallars de Foc, que organitza la colla de diables Lo Peirot i que durarà tot el cap de setmana, participen una desena de colles, una de les quals de la Catalunya Nord.

Els visitants poden degustar fins a 25 elaboracions amb productes locals

La capital del Jussà acull també aquest cap de setmana la tercera edició del Pallars Food Fest, una mostra gastronòmica dels restauradors de la comarca, que ofereixen plats típics de la gastronomia local elaborats amb productes del territori, i els visitants també poden trobar vins i cerveses locals. En aquesta iniciativa participa una vintena d’empresaris de la comarca (entre restauradors i productors) i el públic pot escollir entre un total de 25 tapes.

Aquesta proposta té com a objectiu posar en relleu i donar a conèixer la gastronomia pallaresa i l’organitza l’ajuntament amb l’associació de professionals de l’àmbit turístic, Àpat Pallars. Per avui hi ha prevista una actuació castellera de la colla Malfargats del Pallars i la colla Jove Xiquets de Vilafranca, entre moltes altres activitats.

Imatge de la quarta edició de la Pallars Food Fest de Tremp.

Imatge de la quarta edició de la Pallars Food Fest de Tremp.A.T.

tracking