SEGRE

Reclamen obres per evitar el fred a l'hivern a l'escola d'Isona

Escola Aeso d'Isona i Conca Dellà

Escola Aeso d'Isona i Conca DellàNèstor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció i les famílies d’alumnes de l’escola Aeso d’Isona i Conca Dellà reclamen obres al centre per millorar l’aïllament tèrmic i l’eficiència de la calefacció. D’aquesta manera esperen evitar el fred durant els mesos d’hivern en alguns espais del centre. Així ho van posar de manifest en l’anomenat projecte de direcció per a aquesta escola, elaborat per la plantilla en col·laboració amb l’associació de mares i pares d’alumnes (Ampa).

El director de l’escola Aeso, Nèstor Alonso, va citar uns “tancaments molt deteriorats” en portes i finestres i “un sistema de calefacció poc efectiu” entre les deficiències que presenta el centre. Així mateix, va demanar obres al pati i el seu entorn per millorar la seguretat d’“unes instal·lacions antigues”. Aquesta escola forma part de la zona d’escolarització rural (ZER) juntament amb la de la Vall Fosca i Salàs de Pallars. S’hi afegeixen les d’Espluga de Serra (Tremp) i la Pobla.

“En aquestes escoles treballem per oferir una educació de qualitat al nostre alumnat, que mereix espais i instal·lacions adequats”, va afirmar el director, que va assenyalar que la reforma que demanen per a l’escola Aeso “requereix que les administracions es posin d’acord per considerar-la una prioritat per al municipi i la comarca”.

tracking