SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per provocar un incendi en un magatzem a Almacelles

Un home de 43 anys que l’hauria causat dilluns passat

Els jutjats de Lleida, seu de la junta electoral lleidatana.

Els jutjats de Lleida, seu de la junta electoral lleidatana.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida va decretar ahir l’ingrés en presó preventiva d’un home de 43 anys acusat de provocar un incendi en un magatzem abandonat a Almacelles. Els Mossos d’Esquadra van arrestar aquest individu, originari de Gàmbia i sense domicili conegut, dijous a la nit acusat d’un delicte de danys. L’incendi es va originar dilluns en una nau en desús situada al camí del Pedregar. Fins al lloc van acudir quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van sufocar les flames. El foc també va afectar un taller proper.

Després d’iniciar una investigació, es va determinar que hi havia indicis de criminalitat en l’incendi, ja que aquest semblava que havia estat intencionat. Els agents dels Mossos van trobar proves que els van portar a poder identificar el presumpte responsable del foc, que finalment va ser arrestat dijous cap a les nou de la nit al carrer Fortuny d’Almacelles.

Després de passar a disposició judicial, l’home, que compta amb antecedents policials per diversos delictes, va ingressar en presó preventiva per ordre del jutge.

A començaments d’any, una veïna del barri de Balàfia de Lleida també va ingressar a la presó acusada de provocar un incendi al seu habitatge, que compartia amb altres persones. La dona, de 44 anys, va ingressar al mòdul psiquiàtric de la presó de Ponent com a presumpta autora de l’incendi que dies abans va calcinar un habitatge del carrer Valls d’Andorra. La dona, que va resultar intoxicada pel fum, era l’única persona que es trobava al pis i les flames van obligar alguns veïns a sortir per la teulada.

tracking