SEGRE

SOLSONA

«Les sigles i la feina feta han estat vitals per a aquest resultat»

Rodríguez governarà de nou amb majoria absoluta.

Rodríguez governarà de nou amb majoria absoluta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esquerra Republicana, amb David Rodríguez al capdavant, ha revalidat l’alcaldia amb una contundent majoria absoluta que ja va obtenir el 2011 i el 2015. De fet, l’ajuntament es queda igual que fa quatre anys, “encara que hem augmentat el sostre de vots. Estàvem satisfets amb sobrepassar els 1.900 però hem arribat a superar els 2.100”, va indicar l’alcalde electe.

“Començarem aquests dies a formar l’actual equip de govern amb els regidors sortints i els entrants per configurar l’acció del mandat en què el projecte de construcció del nou tanatori, del qual ja tenim fet el projecte executiu que s’ha d’aprovar; la posada en marxa de la recollida porta a porta de cara al 2020, acabar de plantejar com s’aborda un pressupost participatiu i quines obres entren dins del nou Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOS) seran els eixos centrals”, va indicar. Rodríguez, que al principi va sospesar no presentar-se, va remarcar que “moltes vegades a les municipals es vota una persona, encara que crec que en el meu cas les sigles que represento també compten moltíssim, sobretot tenint gent amiga a la presó, una qüestió que em va animar de nou a presentar-me, a més de continuar treballant per la ciutat”.

Rodríguez creu que “el contacte directe amb els barris per atendre les seues necessitats, així com la continuïtat en la tasca municipal han estat vitals per a aquest nou triomf. No obstant, contactaré amb tots els responsables dels partits a l’oposició per fer una política sense crispacions que beneficiï a tothom”.

David Rodríguez / erc-am

tracking