SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un motorista de vint-i-vuit anys en una sortida de via al Solsonès

La víctima mortal, un veí d’Osona, circulava per la carretera LV-4241 a Guixers || Ferits dos motoristes més a Vallfogona de Balaguer i Castellar de la Ribera

Imatge de l’helicòpter del SEM que va evacuar el motorista ferit, que va morir a l’hospital de Berga.

Imatge de l’helicòpter del SEM que va evacuar el motorista ferit, que va morir a l’hospital de Berga.BOMBERS DE SANT LLORENÇ DE MORUNYS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 28 anys de Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona) va morir ahir a la tarda hores després que tingués un accident a Guixers, al Solsonès, a la carretera LV-4241 que uneix Sant Llorenç de Morunys amb Berga. Els Mossos d’Esquadra van rebre a les 11.52 hores l’avís de la sortida de via d’un motorista a l’altura del quilòmetre 43 de la via.

Arran de l’accident, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Per causes que encara s’investiguen, una moto va sortir de la via i va acabar impactant contra la barrera de seguretat. El conductor i únic ocupant va resultar ferit crític a conseqüència de la col·lisió. Un helicòpter del SEM el va traslladar a l’hospital Sant Bernabé de Berga, on va morir hores més tard. La víctima mortal, A.V.S., tenia vint-i-vuit anys i era veí de Santa Eulàlia de Riuprimer. A conseqüència de l’accident, hi va haver dos hores de restriccions de trànsit a la carretera LV-4241.

Va resultar ferit crític i va ser evacuat a l’hospital de Berga, on va morir hores després

D’altra banda, dos motoristes més van resultar ferits ahir en accidents a les carreteres de les comarques de Lleida, concretament a la C-53 a Vallfogona de Balaguer i la C-26 a Castellar de la Ribera. A Vallfogona de Balaguer, a les 17.15 hores, van col·lidir un turisme i una motocicleta.

L’ocupant de la moto, una dona de trenta-dos anys, va resultar ferida de caràcter menys greu i va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar el SEM. Al lloc també van acudir Bombers i Mossos. Uns minuts abans, a les 17.04 hores, un motorista va patir una sortida de via a l’altura del quilòmetre 97 de la C-26 al seu pas per Castellar de la Ribera. El conductor de la moto es va fracturar el canell i va ser evacuat en ambulància a un hospital de Manresa.

Amb l’accident mortal d’ahir, ja són dotze les persones mortes aquest any en accident de trànsit a Lleida, deu en carreteres i dos a l’interior de localitats. Així mateix, hi ha tres motoristes i un ciclista morts, que són considerats col·lectius vulnerables. També val a destacar que dos de cada tres accidents mortals que es produeixen a les carreteres lleidatanes tenen lloc entre divendres i diumenge.

tracking