SEGRE

Caçat duplicant la velocitat permesa a l'A-2

Caçat duplicant la velocitat permesa a l'A-2

Caçat duplicant la velocitat permesa a l'A-2Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge, a Alcarràs, un home de 23 anys de nacionalitat francesa i veí de Le Molard Sainte-Agnes (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.
 
Els fets es van iniciar el passat dissabte, pels volts de les 18.30 hores, durant un control preventiu de velocitat que es va muntar a l’autovia A-2, a l’altura del punt quilomètric 460.5, dins del terme municipal d'Alpicat (Segrià). Els agents van detectar una furgoneta que circulava a 181 km/h, quan la velocitat màxima permesa per aquests tipus de vehicles és de 90 km/h.
 
Inicialment no es va aconseguir aturar la furgoneta però aquest diumenge es va localitzar estacionada a l’altura del punt quilomètric 13 de la carretera L-800, dins del terme municipal d’Alcarràs (Segrià). Tot seguit, van localitzar i detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
El detingut  ha passat aquest dilluns al matí a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.
tracking