SEGRE

TRÀNSIT SEGURETAT

VÍDEO. Denuncien 'carreres' de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del Pallars

Conductors al volant d’automòbils d’alta gamma van circular a gran velocitat i van cometre infraccions el cap de setmana || Testimonis els van filmar i van acudir als Mossos, que miren d’identificar-los

Denuncien 'carreres' de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del Pallars
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cotxes esportius circulant a gran velocitat per carreteres dels Pallars van provocar el cap de setmana passat por i preocupació entre els conductors que se’ls van trobar. Es tractava d’almenys cinc automòbils de les marques Ferrari i Lamborghini amb matrícules del Regne Unit. Alguns testimonis els van filmar amb els seus telèfons mòbils mentre les persones al volant cometien infraccions com avançaments prohibits. Fonts dels Mossos d’Esquadra van confirmar ahir que, arran de les diverses denúncies per part de particulars, han obert una investigació per provar d’identificar els responsables.

La Policia Autonòmica té filmacions entregades per testimonis que evidencien infraccions d’aquests vehicles d’alta gamma dissabte a la nit. A això se suma almenys un altre vídeo que mostra avançaments prohibits diumenge a la tarda a l’interior d’un túnel a la carretera N-260, en el tram comprès entre els nuclis de Baro i Gerri de la Sal.

La comitiva de cotxes va provocar alarma entre els conductors que se la van trobar

“Va ser un avançament molt perillós, podrien haver provocat un gran accident a l’interior del túnel”, va valorar la persona que va filmar aquestes maniobres imprudents des de l’interior d’un altre cotxe.

Altres testimonis van situar aquests vehicles a Sort unes hores abans. Allà els conductors van estacionar els seus cotxes per dinar en un establiment de la localitat. També allà hi va haver qui els va fotografiar i va filmar, encara que per motius molt diferents: no per deixar constància d’infraccions ni imprudències, sinó perquè és poc habitual veure junts alguns d’aquests automòbils, models exclusius de molt altes prestacions i un elevadíssim preu a l’abast de molt pocs. Aparcats, van despertar admiració; a la carretera, en canvi, van provocar temor a causa de persones al volant que van circular per carreteres com si ho fessin en solitari en un circuit.

Un Ferrari i un Lamborghini avançant en línia contínua en un túnel Una de les filmacions mostra cinc cotxes esportius avançant-ne un altre a l’interior d’un túnel a la carretera N-260, malgrat la doble línia contínua que separa els dos carrils a l’interior de la galeria. Aquesta infracció es va registrar al tram comprès entre els nuclis de Baro i Gerri de la Sal, mentre que els Mossos d’Esquadra tenen també altres vídeos que corresponen a infraccions comeses durant la nit de dissabte.

Denuncien ‘carreres’ de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del Pallars

Denuncien ‘carreres’ de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del PallarsSEGRE

Denuncien ‘carreres’ de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del Pallars

Denuncien ‘carreres’ de cotxes esportius del Regne Unit a les carreteres del PallarsSEGRE

tracking