SEGRE

TRIBUNALS TRÀNSIT

Presó per a un conductor que va deixar una dona en coma a Cubells

L’infractor va avançar en línia contínua i va causar un xoc amb tres ferits || La col·lisió es va produir el diumenge 2 de juny i l’imputat va estar sis dies hospitalitzat

Imatge de la col·lisió entre un camió i un vehicle agrícola ahir al matí a Fraga.

Imatge de la col·lisió entre un camió i un vehicle agrícola ahir al matí a Fraga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Balaguer va decretar dimarts l’ingrés preventiu a presó per a un conductor de 27 anys de nacionalitat xinesa que el diumenge 2 de juny a la nit va causar un accident a la carretera C-26 al seu pas per Cubells i en el qual ell i unes altres quatre persones van resultar ferides. L’infractor, que va estar hospitalitzat fins dissabte, va avançar un camió en línia contínua quan anava en direcció Andorra i va xocar frontalment contra un turisme que circulava en sentit contrari. Com a conseqüència de l’impacte, els tres ocupants de l’altre cotxe van resultar ferits. Una dona va patir lesions molt greus i es troba en coma, segons van informar fonts properes al cas. L’home està acusat d’un delicte de conducció temerària i tres delictes de lesions per imprudència greu.

Els Mossos el van detenir dilluns després que la investigació duta a terme per l’Àrea Regional de Trànsit conclogués que el sinistre es va produir perquè va fer un avançament antireglamentari. Dimarts va passar a disposició judicial a Balaguer i el jutge va dictar el seu ingrés a presó a causa de l’elevat risc de fuga per falta d’arrelament (no té domicili conegut). Durant la investigació s’ha comprovat que l’home va viatjar amb avió fins a l’aeroport Charles de Gaulle de París, va llogar un vehicle i es va dirigir a Gibraltar. L’accident es va produir quan tornava del sud d’Espanya. Els motius del viatge no han transcendit, segons van informar les mateixes fonts.

Dilluns va ingressar un altre conductor a la presó. Anava drogat i va causar dos accidents a l’A-2.

tracking