SEGRE

Air Nostrum ja ven bitllets per a vols d'estiu des de Lleida a Menorca i Eivissa

Pràctiques de vol a l'aeroport d'Alguaire

Pràctiques de vol a l'aeroport d'AlguaireAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia aèria Air Nostrum ja prepara la nova temporada de vols d’estiu des de l’aeroport d’Alguaire a Menorca i Eivissa, els divendres i diumenges des del 19 de juliol fins a l’1 de setembre. Aquests trajectes se sumaran als de la línia regular entre Lleida i Palma els divendres i diumenges, que opera aquesta mateixa aerolínia durant tot l’any.

El web oficial de l’aeroport d’Alguaire inclou ja aquests nous vols d’estiu, mentre que el portal de la companyia aèria a internet ha tret a la venda els bitllets a partir del pròxim 19 de juliol. En el cas d’Eivissa, els preus oscil·len entre 38 i més de 700 euros, en funció de les dates i de la categoria del bitllet (turista o business). Per la seua part, els bitllets a Menorca oscil·laven ahir entre els 114 i els 677 euros. Ara els únics avions de passatgers que operen a Alguaire són els de la línia de Palma, una vegada ja s’ha acabat la temporada d’hivern i els vols xàrter de Neilson i de Quality Travel.

Al marge del transport de viatgers, l’aeroport lleidatà ha experimentat l’últim any un fort augment de l’activitat de formació de pilots, amb acadèmies que han establert la base a Alguaire i companyies que utilitzen la pista per fer vols de prova.

tracking