SEGRE

TURISME EQUIPAMENTS

El Jussà tindrà un gran mirador a la Roca Regina a Terradets

Suposarà una inversió de 150.000 € en un projecte de 350.000

Una de les vistes que hi ha al llarg del camí per arribar al pic de la Roca Regina.

Una de les vistes que hi ha al llarg del camí per arribar al pic de la Roca Regina.C.C.P.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Jussà comptarà amb un gran mirador a la Roca Regina, a prop del congost de Terradets. El president en funcions del consell del Jussà, Constante Aranda, va explicar que és un projecte que s’emmarca en la iniciativa Camins dels Pirineus que impulsa la Diputació amb fons Feder i que busca habilitar “un eix per al senderisme al Pirineu”.

La comarca rebrà 350.000 euros per a les actuacions destinades a aquest projecte i el mirador suposarà una inversió de 150.000 euros. La resta es destinarà a la senyalització i adequació de senders. Des del mirador es podran veure paisatges singulars com l’embassament de Cellers o el congost de Terradets. El nou equipament “estarà molt integrat al paisatge perquè no tingui un gran impacte visual” i consistirà “en una plataforma per sobre del penya-segat”.

Preveuen construir una plataforma a sobre del penya-segat com a nou atractiu turístic

Aranda va apuntar que es convertirà en un element de dinamització del territori i en un atractiu turístic per als senderistes. Aquesta actuació va en la línia d’altres iniciatives com la ruta senderista de trenta quilòmetres entre Salàs i Cellers o el centre d’interpretació de fauna a Conca de Dalt. Aquests dos últims s’inclouen als pressupostos de la corporació per aquest 2019.

tracking