SEGRE

TURISME PREVISIONS

El sector del càmping augura una bona campanya d'estiu

Imatge històrica d’un càmping al Solsonès.

Imatge històrica d’un càmping al Solsonès.A.C.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els càmpings de Lleida preveuen una bona campanya d’estiu atesa la bona evolució de les reserves per a aquests mesos, segons van informar ahir des de la federació de càmpings. En aquest sentit, la previsió és que aquesta temporada d’estiu sigui millor que la de l’any passat, quan aquests establiments van rebre un total de 97.957 turistes entre els mesos de juny i agost, que van generar 427.808 nits d’allotjament, segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

L’any passat van rebre gairebé 100.000 turistes, que van generar 427.000 nits d’allotjament

La presidenta de Càmpings de Lleida, Marta Cortina, va explicar que l’aposta “per un turisme natural s’ha anat consolidant i estem experimentant un auge que està marcant un canvi de tendència”. Cortina va apuntar que “el paisatge i la cultura fan del Pirineu un lloc d’excellència on poder disfrutar de la naturalesa i els nostres visitants troben als càmpings i resorts una diversitat d’allotjaments i serveis més sostenibles i estretament relacionats amb la tranquil·litat i el lleure més hedonista”.

S’ha de recordar també que des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveuen que aquest estiu es repeteixin les bones dades d’ocupació de la temporada passada i calculen, a més, que les comarques del Pirineu i del pla rebran uns 615.000 turistes, que suposaran 1,7 milions de pernoctacions, al marge de les segones residències.

tracking