SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un home salva un conductor després de caure amb el cotxe al canal a Lleida

El treballador es va tirar a l’aigua i va tallar el cinturó de seguretat del vehicle per poder treure la víctima || El xòfer, veí de la localitat, va ser atès en un CAP

Imatge del cotxe a l’interior del canal de reg.

Imatge del cotxe a l’interior del canal de reg.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari de recs va salvar la vida ahir a la tarda a un conductor de 69 anys veí de Soses després que aquest caigués amb el cotxe a l’interior d’un canal en aquesta localitat del Baix Segre.

L’accident es va produir a les 16.49 hores quan, per causes desconegudes, un turisme de la marca Audi es va precipitar dins de l’aigua de la séquia que hi ha al costat del camí del Riu, segons van informar els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra. Un operari de la comunitat de regants de la séquia Remolins de Soses es va tirar a l’aigua i va tallar el cinturó de seguretat del cotxe per treure la víctima, segons van explicar a SEGRE fonts solvents.

L’home, de 69 anys, va resultar ferit lleu i va ser evacuat en ambulància al CAP d’Alcarràs

El cotxe va quedar parcialment enfonsat i, pel que sembla, l’operari i l’home van poder sortir per la porta esquerra posterior. Després de ser atès in situ, el conductor, que presentava ferides de caràcter lleu, va ser evacuat al CAP d’Alcarràs per ser sotmès a una revisió, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc també van acudir els Bombers de la Generalitat i patrulles dels Mossos d’Esquadra. Posteriorment, es va desplaçar una grua per extreure el vehicle però a causa de la zona en la qual es trobava el cotxe va haver d’acudir-hi una segona grua, més gran, per procedir a la retirada del turisme.

El mes de desembre passat, un mosso d’esquadra que es trobava fora de servei va ajudar la conductora d’un cotxe que va quedar atrapada en un llac gelat després de patir una sortida de via a la carretera C-28 a la Bonaigua, a Alt Àneu. I al maig del 2016, un jove d’Aitona i dos mossos van salvar la vida d’un nen de sis anys que havia caigut al riu Segre per accident mentre jugava amb els seus amics. El nen va poder agafar-se a unes canyes i amb l’ajuda d’una corda que hi havia al cotxe patrulla van aconseguir rescatar-lo.

tracking