SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Atropella una dona a Artesa de Lleida i dóna positiu en drogues

La víctima, de 40 anys i que treballa al camp, va ser evacuada en estat crític a l’Arnau de Vilanova || De moment el conductor no ha estat imputat pels Mossos

L’accident es va produir en aquest punt de la carretera entre Lleida i Artesa de Lleida.

L’accident es va produir en aquest punt de la carretera entre Lleida i Artesa de Lleida.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 40 anys va resultar ferida amb pronòstic crític a primera hora del matí d’ahir al ser atropellada per un cotxe a la carretera L-702 entre Artesa de Lleida i Lleida. El conductor del turisme, un home de 45 anys, va donar positiu en el test de drogues encara que, de moment, no ha estat imputat perquè no hi ha evidències clares que l’atropellament es produís perquè l’home estigués sota els efectes de les substàncies estupefaents, segons van informar els Mossos d’Esquadra, que investiguen les causes. Una anàlisi més exhaustiva al laboratori determinarà quin tipus de droga va consumir i si va tenir afectació o no en l’atropellament, cosa que s’aportarà a l’atestat del sinistre. En canvi, va donar negatiu en el test d’alcoholèmia, segons va informar la policia catalana.

L’accident es va produir a les 7.45 hores a l’altura del quilòmetre 4,5 de la carretera L-702. La dona, de 40 anys i nascuda a Romania, va resultar ferida molt greu i va ser evacuada en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. Després de ser atesa a Urgències, cap a les 11.00 hores va ingressar a l’UCI amb pronòstic crític. A última hora de la tarda d’ahir el seu pronòstic continuava sent molt greu, segons van informar fonts hospitalàries. La víctima treballava com a temporera en una finca que hi ha al costat de la carretera i no era veïna del poble. Pel que sembla, havia arribat a la zona amb un autocar per incorporar-se a la seua jornada laboral. Al lloc de l’accident es van desplaçar dos patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El dispositiu va finalitzar a les 9.00 hores.

tracking