SEGRE

GRANGES ENERGIA

Tallen la llum a una granja sense avís i deixen 2.000 porcs a més de 30 graus

L’explotació ramadera se subministra a través d’un comptador d’obres

El comptador provisional de l’explotació i, a l’esquerra, el caixetí on ha d’anar el definitiu.

El comptador provisional de l’explotació i, a l’esquerra, el caixetí on ha d’anar el definitiu.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cooperativa d’Ivars d’Urgell va denunciar ahir que la companyia elèctrica Endesa ha tallat la llum a una granja de 2.000 porcs de la Fuliola en dos ocasions i sense previ avís deixant els animals sense aigua amb temperatures superiors als 30 graus. Pere Rovira, responsable de l’àrea porcina de la cooperativa, va explicar ahir que “la granja se subministra actualment des d’un comptador d’obres i provisional perquè estem pendents de la instal·lació del comptador definitiu”. Segons Rovira, “el comptador definitiu està sol·licitat des de fa diversos mesos i la companyia ja l’ha acceptat però no completa la instal·lació”.

Responsables de la Cooperativa d’Ivars d’Urgell van criticar ahir que, tenint en compte aquesta situació, operaris de l’elèctrica els hagin tallat la llum en dos ocasions i sense previ avís. Rovira va dir que “sembla que donen el comptador provisional per inservible però no ho entenem perquè els hem comunicat que és culpa seua”. Rovira va afegir que “els hem demanat [ja ho van fer amb el primer tall] que revisin que el comptador d’obres està caducat però que tenim el comptador definitiu sol·licitat sense instal·lar, i continuen tallant-nos la llum sense previ avís”. El granger va alertar Rovira ahir vap a les 12.00 hores de l’incident i va destacar que a primera hora (08.00 hores) el servei funcionava.

Des de la companyia elèctrica van confirmar que està pendent de connexió una nova alta de subministrament a l’explotació ramadera de la Fuliola i van dir que estan treballant per completar-la.

tracking