SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Una col·lisió amb un ferit greu talla la carretera N-230 al Pont de Suert

Accident de dimarts passat a l’N-230 a Vielha.

Accident de dimarts passat a l’N-230 a Vielha.LAURA RODRÍGUEZ/AUÉ TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una persona va resultar ferida greu ahir al matí en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera N-230 al terme municipal del Pont de Suert, fet que va obligar a tallar la carretera durant una mitja hora, la qual cosa va originar cues de tres quilòmetres en els dos sentits, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

El sinistre es va produir a les 10.00 hores a l’altura del quilòmetre 119 quan dos vehicles van tenir una col·lisió posterior. Un dels ocupants va resultar ferit i es va quedar atrapat a l’interior, per la qual cosa va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat, que hi van desplaçar una dotació. Posteriorment, va ser evacuat a l’hospital de Vielha per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Mitja hora després, els Mossos d’Esquadra van donar pas alternatiu i cap a les 11.30 hores la situació ja va quedar normalitzada.

La carretera N-230, que uneix Lleida amb la frontera francesa per la Val d’Aran, va registrar un altre accident aquesta setmana. Dimarts un camió que transportava runa va bolcar a la sortida de Vielha en direcció a França. Dimecres també hi va haver retencions a la boca nord del túnel de Vielha per un camió que va tenir una avaria. La carretera N-230 és una de les vies amb més sinistralitat de Lleida i els municipis per on passa fa anys que hi reclamen millores.

tracking