SEGRE

SOBIRANISME INCIDÈNCIES

VÍDEO. Les brigades espanyolistes retiren símbols sobiranistes al Pirineu

Veïns del Sobirà intenten impedir-ho i els Mossos practiquen identificacions || Accions a Tremp i altres localitats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu Groc & Lloc i altres brigades que es dediquen a retirar símbols independentistes per tot Catalunya han actuat aquest cap de setmana a Tremp, Sort i altres poblacions de la zona, després d’haver arrancat ja una vegada la pancarta de suport als presos i exiliats independentistes de la Paeria de Lleida ciutat (i intentar-ho una altra) i de retirar també el llaç groc.

A Sort, el comando va arrancar d’un pont una pancarta d’Òmnium amb el lema “Ho tornarem a fer” cap a les dos de la matinada de dissabte a diumenge. Aquesta acció va provocar la indignació d’alguns veïns, que van intentar impedir-ho, i la presència de diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra. Segons va explicar un portaveu del grup, els agents van identificar sis dels integrants (eren nou en total) i també alguns dels veïns. Va explicar que no van actuar encaputxats i que després de Sort es van adreçar cap a Tremp, on van retirar sense incidents més símbols independentistes. Així mateix, va subratllar que es van emportar pancartes, estelades, senyals i divers material d’altres poblacions de la zona, i va afegir que, a més de la capital, també van anar en un altre municipi del pla.

Respecte a la pancarta de la façana de Blondel de l’ajuntament de Lleida, va reafirmar que tenen la voluntat d’intentar retirar-la de nou, fins que ho aconsegueixin. Ahir, seguia al balcó.

El material que el ‘comando’ ha retirat aquest cap de setmana en comarques de Lleida.

El material que el ‘comando’ ha retirat aquest cap de setmana en comarques de Lleida.SEGRE

tracking