SEGRE

POLÍTICA MANIFESTACIÓ

Cassolada a Tàrrega per a la llibertat dels “presos polítics”

Coincidint amb els 22 mesos de l’empresonament dels Jordis

Un centenar de persones van recórrer el centre de la ciutat en una manifestació convocada per l’assemblea local de l’ANC.

Un centenar de persones van recórrer el centre de la ciutat en una manifestació convocada per l’assemblea local de l’ANC.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cassoles van tornar a sonar ahir a la nit pel centre de Tàrrega per exigir una vegada més la llibertat dels independentistes presos i el retorn dels exiliats. Ho van fer al voltant d’un centenar de persones, convocades per Tàrrega per la Independència (l’assemblea local de l’ANC), en una manifestació que coincidia amb els 22 mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. L’acte va començar a la plaça Major i la comitiva, fent sonar les cassoles, es va desplaçar pel carrer Agoders, el Pati, els carrers de Sant Pelegrí, Segle XX, Alonso Martínez i l’avinguda Catalunya fins a arribar al Pati, on es va llegir un manifest i els assistents van cantar Els Segadors.

Durant el recorregut, els manifestants, amb una gran pancarta en què es podia llegir “Prou repressió, us volem a casa”, van cridar, entre altres lemes: “No és una festa, és una protesta”, “Votar és un gest, no és un delicte”, “Fora, fora, fora, la justícia espanyola” i “Llibertat presos polítics”.

El portaveu de Tàrrega per la Independència, Carles López, va afirmar que “no volem oblidar la situació dels nostres represaliats i no ens cansarem de sortir al carrer per denunciar-la”. S’ha d’assenyalar que l’assemblea local de l’ANC organitza actes reivindicatius el dia 16 de gairebé cada mes des de l’empresonament dels Jordis.

tracking