SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit un jove de 24 anys al ser apunyalat en una baralla a Cervera

La batussa es va produir al carrer i va acabar amb un dels tres implicats ferit a l’esquena || Els Mossos han obert una investigació i busquen els agressors

Vistes del carrer Guinedilda, on ahir al matí van tenir lloc els fets.

Vistes del carrer Guinedilda, on ahir al matí van tenir lloc els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 24 anys va resultar ferit aquest dimecres al matí al ser apunyalat durant una baralla al carrer Guinedilda de Cervera. La discussió va tenir lloc al voltant de les nou del matí per causes que es desconeixen i investiguen i es va produir en ple carrer. Pel que sembla, tres persones es van embolicar en una baralla que va acabar amb un d’ells ferit a l’esquena per arma blanca. Els altres dos implicats van fugir del lloc dels fets. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el jove al lloc i finalment va ser traslladat a l’hospital d’Igualada, tot i que el seu estat no era greu i estava previst que durant les pròximes hores rebi l’alta mèdica.

Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. La Policia Autonòmica, que ahir ja va portar a terme un operatiu de recerca per la zona per localitzar el presumpte agressor, s’ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies de la baralla i busca els implicats. Al tancament d’aquesta edició, no s’havia produït cap detenció per aquests fets. Per la seua banda, un veí de Graus de cinquanta-vuit anys va ser arrestat el passat 22 d’agost pels Mossos i la Guàrdia Civil com a presumpte autor d’un homicidi comès l’any passat a Sant Feliu de Llobregat.

Els fets van tenir lloc el 21 d’abril del 2018 durant una discussió. La víctima va ser apunyalada amb una arma blanca a la porta d’un bar després d’una discussió. Com a conseqüència de les ferides, va morir una setmana més tard. La policia va iniciar un dispositiu al comprovar que el presumpte agressor havia fugit a Graus.

Fa uns mesos, el 10 de març, un jove de vint-i-vuit anys de Juneda va resultar ferit de gravetat durant una baralla entre dos grups durant la festa de Carnaval de Cervià de les Garrigues. Una segona persona va patir ferides i, en aquella ocasió, els Mossos van detenir un veí de la localitat de trenta-tres anys com a presumpte autor de les agressions. Així mateix, a finals de febrer van arrestar un home que va clavar diverses punyalades a un altre després d’una baralla en ple carrer a Àger. L’home va fugir i el van localitzar hores més tard al congost de Mont-rebei.

tracking