SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un cotxe incendiat causa un foc forestal a Cervià

En l’extinció van treballar 12 dotacions terrestres i set d’aèries de Bombers || Va calcinar una superfície d’1,9 hectàrees

Un helicòpter descarregant aigua sobre l’incendi.

Un helicòpter descarregant aigua sobre l’incendi.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar durant tota la tarda d’ahir en l’extinció d’un incendi forestal a Cervià de les Garrigues que va calcinar 1,9 hectàrees. El foc es va originar, per causes desconegudes, en un vehicle que circulava per la carretera cap a la Pobla de Cérvoles. Al dispositiu d’extinció van treballar un total de dotze dotacions terrestres i set d’aèries.

Els Bombers van rebre a les 16.47 hores l’avís de l’incendi d’un vehicle a Cervià de les Garrigues però les flames es van propagar ràpidament cap a la muntanya, per la qual cosa es va convertir en un incendi forestal, fet que va obligar a mobilitzar un nombre més gran de dotacions. Els mitjans aeris van aconseguir contenir i evitar que les flames avancessin pel flanc esquerre mentre que la capçalera va quedar aturada perquè va topar amb una zona de camps. Els treballs es van centrar en el flanc dret per evitar que es propagués cap a una altra zona boscosa. D’aquesta forma, els efectius van aconseguir donar-lo per controlat a les 19.24 hores. Finalment, el foc va calcinar 1,9 hectàrees, segons els Agents Rurals, que també van participar en el dispositiu. S’ha d’assenyalar que les Garrigues és una de les tres comarques afectades aquest estiu pel gran incendi (5.000 hectàrees), concretament als municipis de Bovera i la Granadella.

tracking